Aandacht voor elk kind
Klein maar fijn

Wij geloven in de kracht van kleinschaligheid.

Bij ons groeien kinderen op in een veilige en vertrouwde omgeving, met rust en persoonlijke aandacht voor elk kind. Kinderen lopen hier niet verloren, maar worden gehoord en gezien. De begeleiding en opvang wordt echt afgestemd op het kind en meestal is er wel een speelkameraadje aanwezig.

Kinderopvang Ieniemini

Blikken omgooien, zomer 2016

Kinderopvang Ieniemini

Zus en broertje, zomer 2017

Op het kind afgestemd
Professioneel

Bij ons vind je een kwalitatief hoogwaardige opvang en begeleiding.

We werken volgens de nieuwste opvoedtechnieken. Door deze technieken te combineren met ons eigen gevoel en onze ervaring, leveren we kwaliteit en professionaliteit. Bij ons vind je een kwalitatief hoogwaardige opvang en begeleiding. Indien wenselijk werken wij samen met andere organisaties (GGZ, CJG etc.) waardoor de opvang nóg meer op het kind kan worden afgestemd.

Gecontroleerd door de GGD
Veiligheid

Het lijkt hier in veel opzichten op thuis

Bij het inrichten van de kinderopvangruimten zijn alle veiligheidsvoorschriften toegepast. Minimaal 2x per jaar word er een risico-inventarisatie uitgevoerd. De GGD controleert steeksproef gewijs of alle regels en richtlijnen worden nageleeft. De ouders kunnen de opvang middels een tag betreden.

Kinderopvang Ieniemini

Bellen blazen, zomer 2017

Wij bieden naast de reguliere opvang ook flexibele opvang en bovendien bieden wij speciale zorg.

Wij kijken verder dan de massa en geloven in de kracht van kleinschaligheid. Zoals uw kind is er maar een!

Wij kijken verder dan de massa en geloven in de kracht van kleinschaligheid. Zoals uw kind is er maar een!

structuur en veiligheid
Afwisselend

Afwisseling en leermomenten voor de kinderen.

Kinderen hebben baat bij rust en regelmaat en de nodige uitdaging. Met behoud van structuur en veiligheid, bieden wij volop afwisseling en leermomenten voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan muziek, knutselen, voorlezen, puzzelen en wandelen. Ook werken we met verschillende thema's waarin je kind zich herkent.

Kinderopvang Ieniemini

Meisje, zomer 2017

Kinderopvang Ieniemini

Slaapkamer, zomer 2017

Alles aanwezig wat nodig is
Eigen slaapruimte

zodat ouders niet steeds heen en weer hoeven te slepen met persoonlijke spullen.

Bij Ieniemini is alles aanwezig wat nodig is voor de verzorging van uw kind (bv. Wipstoeltjes, loopstoeltjes, fietsjes, auto’s, blokken, schommels etc.). De inrichting is volledig afgestemd op de kinderen. Elk kind heeft hier een eigen slaapkamertje met daarin een eigen bedje. Zo komt uw kind toe aan de rust die het na een ochtend intensief spelen hard nodig heeft! Persoonlijke bewaart in de eigen laden van het kind zodat ouders niet steeds heen en weer hoeven te slepen met persoonlijke spullen.

Kinderopvang Ieniemini
Warm en huiselijk

Op je gemak in onze liefdevolle en huiselijke omgeving

Elk kind voelt zich hier snel op z'n gemak in onze liefdevolle en huiselijke omgeving. Het lijkt hier in veel opzichten op thuis en we gaan om met de kinderen zoals ouders dat thuis ook doen. Ieder kind mag zichzelf zijn en zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. We vinden het belangrijk om niet alleen binnenshuis, maar ook veel buiten te zijn. De grote kinderen draaien voor zover mogelijk mee in het dagprogramma en de kleinere kinderen volgen hun eigen ritme volgens de richtlijnen die u als ouder aangeeft.

Kinderopvang Ieniemini

Inspectie, zomer 2017